Goldenblog 2012

Mi is megmérettetünk!


Elstartolt a Goldenblog 2012, a HVG évente megrendezésre kerülő blogversenye, ahol a legjobb magyar blogok versenyeznek egymással. Az idén 8. alkalommal hirdették meg.

Ami számunkra a lényeg: 
A nevezők között ott a KREATÍV SZAKKÖR is! 

Ha szereted a KREATÍV SZAKKÖRT keresd az Életmód blogok között és kérlek szavazz ránk! Ajánld barátaidnak is! Köszönjük!

Tudnivalók a szavazásról:


Szavazás

A szavazás augusztus 20-án reggel indul és szeptember 6-án éjfélig tart. Minden kategóriában - kivéve az Egyéb kategóriát - két (egy szakmai és egy közönségzsűri) nyertest hirdetünk. Mindenki szavazhat minden kategóriában, viszont szavazni csak Facebook-belépéssel lehet.

A szavazás indulásakor fent lesz az összes induló blog. Ezek közül egyet, az általatok legjobbnak véltet kell majd kiválasztani. Fontos, hogy kategóriánként csak egy szavazatot adhattok le. Tehát a szavazás során összesen 9-szer szavazhattok: mind a 9 kategóriában egy-egy blogot.

Szavazás mobilról

A legtöbb mobilról küldött szavazatot begyűjtő blog mobil különdíjban részesül. A mobil szavazás során az összes nevezett blogból egyre szavazhattok, kategóriáktól függetlenül. Így az abszolút kedvenceteket részesíthetitek előnyben. A mobilról és a weboldalon keresztül történő szavazás egymástól független, szavazz a szájton és mobilról is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativszakkor.blog.hu/api/trackback/id/tr154693278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ALKOSS VELÜNK! :)

kezmuveskucko-.jpg Kukkants be a Kézműves kuckómba, ha Kaposváron, vagy környékén laksz és szeretsz kézműveskedni…

Aktív kikapcsolódás és
az alkotás öröme vár!

marcsi_neni_kezmuves_kuckoja_www_kreativszakkor_hu.jpg

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Fedezd fel Te is! Újrahasznosítás kreatívan! 

Kreatív Szakkörünk testvérblogja!
Sajnos már nem lehet frissíteni :(
de sok jó ötlet van ott is!
Saját kezűleg
megvalósítható ötletek,
tippek, trükkök, technikák 
a világ minden tájáról.

süti beállítások módosítása