Asztali áttört koszorú
Ezt a koszorúalapot egy üvegtálra helyeztem.
A közepére egy nedvesoázissal megtöltött átlátszó desszertes köralaku tálka került, amelyet bevontam ezüst szalaggal, hogy ne rontsam az összhatást, megmaradjon a szépsége az áttört koszorúnak.
Természetes anyagokkal díszítettem, mivel az oázist ha néha meglocsolom, nem száradnak el az örökzöldek.
Adventi asztali koszorú
A koszorú valódi szépségét nem tudtam áthozni a képre. Amúgy nagyon elegáns.
A szalmakoszorút betekertem dekorszalagokkal.
Természetes zöldeket gyűjtöttem, nedves oázist raktam egy átlátszó kerek desszertesdobozba, -ami pont belefért a koszoru alap közepébe- és abba tűzdeltem a zöldeket, valamint a díszeket. Így elkerülhetem, hogy hervadt koszorú mellett ünnepeljük a Karácsonyt.
A gyertyatüskékre kiskörben ezüst gyönygyöt tettem.
A valóságban tényleg szebb!
Ugyanazzal a technikával készült. mint az ezüst színű.
Ablakkoszorú
Szőlővesszőből fontam a koszorút és különböző nagyságú tobozokat, terméseket ragasztottam rá.
Egyes tobozok tetejét kicsíptem abba ragasztottam kis gyöngyöket, ezzel ünnepivé tettem.
Távolabbról akril festékkel lefújtam, ez már a telet idézi.
Mivel ablakba teszem őket, ezért mind a két oldala bedíszített.
Fontos, hogy a szalagdísz egybe essen mind a két oldalon.
Asztali díszek
Csak természetes anyagokból készült. A koszorúalapot borostyán indából fontam.
Az előbbi koszorú föntrő fényképezve.
Fagyispohárban. Nedves oázisba tűzdeleltem az örökzöldeket.
Egy fehér kehelyben van elhelyezve a kompozició, bár a kehely nem igen látszik..
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.