Hóember

Én is varrtam egy hóembert, aki a maga 40 cm-es magasságával és 84 cm-es derékbőségével kiemelkedő helyet foglal el az unokám játékai között.

Elkészítése:
Az ötletet névnapomra kapott könyvben találtam, őszintén szólva nem szeretek más tollával ékeskedni, azért nem írtam leírást hozzá. Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, persze, ha valaki meg akarja varrni, javasolom, hogy kisebb méretet válasszon, mert egyrészt rengeteg töltőanyag kell hozzá, másrészt nagy helyet foglal az általában aprócska gyerekszobában. A könyv címe:  Négy évszak a lakásban Heike Roland és Stefanie Thomas szerzőktől. Szabásminta is található benne, de nagyon egyszerűen megvarrható szabásminta nélkül is, Egy kört szabunk az aljának, két piskótaformát elejének, hátuljának és a mélységét,- tehát , hogy teste legyen -, két db öt cm-es pánttal képezzük ki. (A könyvben három) . A két piskóta és a betétek méretének egyeznie kell az alsó kör kerületével, összevarrjuk, kifordítjuk, kitömjük, a többi már szabadon választható.

Remélem tudtam segíteni. Egyébként olyan tündéri ez a könyv, már két babát és egy napocskát is megvarrtam belőle, csak javasolni tudom a varrást szerető kedves szakköri tagoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativszakkor.blog.hu/api/trackback/id/tr675006701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ALKOSS VELÜNK! :)

kezmuveskucko-.jpg Kukkants be a Kézműves kuckómba, ha Kaposváron, vagy környékén laksz és szeretsz kézműveskedni…

Aktív kikapcsolódás és
az alkotás öröme vár!

marcsi_neni_kezmuves_kuckoja_www_kreativszakkor_hu.jpg

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Fedezd fel Te is! Újrahasznosítás kreatívan! 

Kreatív Szakkörünk testvérblogja!
Sajnos már nem lehet frissíteni :(
de sok jó ötlet van ott is!
Saját kezűleg
megvalósítható ötletek,
tippek, trükkök, technikák 
a világ minden tájáról.

süti beállítások módosítása