A kérdőívről

Először is, köszönöm minden kérdőív kitöltőnek, hogy megosztotta online szakkörünkkel kapcsolatos tapasztalatait, véleményét, ötleteit.

Köszönöm azt a sok kedves üzenetet, gratulációt és bíztatást, amit ezúton is kaptam Tőletek. Nagyon jól esett!
Mindez megerősít abban a hitben, hogy van létjogosultsága a Kreatív Szakkörünknek -ebben a nem mindennapi- online formában is.

Már az első napokban is látszott, jó döntés volt, hogy ily módon kértem tőletek visszajelzést. Így sokkal átláthatóbb, letisztultabb, átfogóbb képet kaptam a szakkörünkről, elképzeléseitekről, javaslataitokról.
Az eredményeket figyelembe véve lépünk tovább.
Sok olyan javaslatot is adtatok, melyeket már én is terveztem, de idő és anyagiak híján eddig még nem valósult meg. Most örömmel jelenthetem már dolgozom rajta.
Egy honlapot mindíg lehet javítani, szebbé, jobbá, használhatóbbá tenni.
Én is erre törekszem.

Változások, újdonságok a kérdőív hatására:
Bizonyára észrevettétek, hogy anyáknapja előtt, jobb oldalt az oldalsávban egy képes ajánló doboz jelent meg, mely az ünnephez kapcsolódóbejegyzésekre hívta fel a figyelmet.
Lesz ilyen a későbbiekben is.
Az oldalsávba egy MINI CHAT box is felkerült. De úgy látszik erre nincs szükség, mert még nem éltetek a lehetőséggel. Ha szeretnétek, hogy maradjon, akkor kérlek használjátok!


A kérdőív kapcsán felmerült a kérdés, hogy "Menesszük a Napocskát, vagy szavazzunk neki továbbra is bizalmat?"
Csak néhány hozzászólás érkezett, de jópár emailt is kaptam, melyben egyértelműen amellett voksoltatok, hogy maradjon.
Így tehát nem lesz "napfogyatkozás"!


Kéréseteknek megfelelően hamarosan indítunk versenyeket és lehet majd szavazni is.
Nagy nyereményeket felajánlani ugyan nem tudok, de apró, jelképes ajándékok azért lesznek.

Sokan írtátok le mit szeretnétek és sokféle ötletet adtatok.
Jónéhány olyan téma került így elő, amely a tagok többségét érdekli, ezért ezekkel továbbra is kiemelten fogunk foglalkozni: pl. az aktuális ünnepekhez fűződő témák, valamint az  újrahasznosítással kapcsolatos ötletek, a természetes anyagok használata... csak hogy néhányat említsek.

Majd minden ismertebb technikát megemlítettetek, (most ezeket nem sorolom fel) de legtöbben a főként könnyen, egyszerűen elkészíthető ötleteket fogadnátok szívesen, melyek gyermekekkel is elkészíthetők.
Pl: origami, sógyurma, rajz- és festő-, valamint papírtechnikák, dekorgumi, papírmasé, decoupage... és még sok más.
Lehetőség szerint igyekszem valamennyi kérést teljesíteni, azt azonban tudnotok kell, hogy ez nem egyik napról a másikra történik, de szép sorjában azért menni fog...

Bármennyire is sajnálom, azért akad olyan téma is, mellyel nem tudunk érdemben foglalkozni. Ilyenek a nagyobb anyagi befektetést (felhasznált anyagok, a készítéshez használt eszközök, felszerelések) igénylő technikák.  pl a tiffany technika és a tűzzománc.
Én is szívesen megismerkednék ezekkel, és örömmel bemutatnám, megosztanám tapasztalataimat veletek, de sajnos sem idő, sem anyagi lehetőségek egyenlőre nem állnak rendelkezésre ehhez.

E szakkör célja: könnyen, egyszerűen, minimális anyagi befektetéssel megvalósítható ötleteket adjon, oly módon, hogy a saját magunk által készített kisebb-nagyobb alkotásainkat bemutassuk. Lehetőség szerint lépésről-lépésre végigvezetve hogyan készült, mire vigyázzunk, stb. ... ezáltal is segítve egymást és téma iránt érdeklődőket.

Ezt a szakkört egyedül csinálom -szabadidőmben, beleértve a bemutatott ötletek kivitelezését, dokumentálását, a honlap teljes szerkesztését... gyakorlatilag mindent.

Nagy örömömre szolgál, hogy a tartalom fejlesztésében azért már segítőim is akadnak: mindazok, akik a szakkör galériájában bemutatják munkáikat. Köszönet érte!
Külön köszönet, ha leírást is mellékeltek a fotókhoz.

Köszönöm, megtisztelő bizalmatokat!
Továbbra is örömmel várom ötleteiteket, javaslataitokat, véleményeteket!

>>> Üzenj nekem!

 Üdvözlettel: B. Balaskó Mária

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativszakkor.blog.hu/api/trackback/id/tr622015027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ALKOSS VELÜNK! :)

kezmuveskucko-.jpg Kukkants be a Kézműves kuckómba, ha Kaposváron, vagy környékén laksz és szeretsz kézműveskedni…

Aktív kikapcsolódás és
az alkotás öröme vár!

marcsi_neni_kezmuves_kuckoja_www_kreativszakkor_hu.jpg

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Fedezd fel Te is! Újrahasznosítás kreatívan! 

Kreatív Szakkörünk testvérblogja!
Sajnos már nem lehet frissíteni :(
de sok jó ötlet van ott is!
Saját kezűleg
megvalósítható ötletek,
tippek, trükkök, technikák 
a világ minden tájáról.

süti beállítások módosítása